Opa Kamiel, Martha & meter Yvette

Martha's Story

 

Na het vreselijke nieuws dat mijn opa ziek was, vond ik een drive om iets in teken van mijn grootouders te verwezenlijken. Mijn opa was heel zijn leven een succesvol kleermaker dus was het evident om meer te gaan doen met mijn opleiding textielontwerp.
Tijdens de opleiding bedacht ik het figuurtje Rikki, de wasbeer. Ik ontwierp een leuk stofje met Rikki als hoofdpersonage. Waarom geen knuffel laten maken van mijn lieve wasbeer?

 

Zo is het geschied! Ik ging op zoek naar een gepaste partner die mijn droom om Rikki als knuffel op de wereld te zetten kon verwerkelijken. Ik ben dan ook fier dat alle knuffels van Belgisch design zijn en geproduceerd worden binnen Europa. Deze eigenaardige knuffelbeestjes hebben uiteraard een CE label en zijn bovendien goedgekeurd voor de allerkleinsten. (Ik hoop trouwens snel eens op bezoek te kunnen gaan bij de fabrikant en voor jullie een sneakpeak achter de schermen te kunnen geven!)

 

Intussen had ik nog steeds geen naam bedacht.

Tot alle puzzelstukken plots samenvielen en Kamilette was geboren. Ik ben fier te kunnen werken onder de naam van mijn twee grootouders; Kamiel & Yvette.

 

Kamilette staat voor betaalbare, duurzame, Belgisch design knuffels.

Het staat voor unieke, creatieve kinderlijke fantasie.

Het staat voor de liefde tussen grootouders en kleinkinderen. ♥


Contact me!

Als je vragen, aanvragen of iets anders voel je vrij me te contacteren op hello@kamilette.com! 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.